ZA KOGA JE OVAJ TEČAJ?

Ovaj tečaj je za SVE BUDUĆE INFLUENCERE, YOUTUBERE, streamere, tvrtke, udruge, marketingaše I SVE ONE KOJI ŽELE PRODUCIRATI VIDEO ZA DRUŠTVENE MREŽE, ALI NE ZNAJU KAKO.


"ADOBE AFTER EFFECTS I PREMIERE U SAMO JEDAN RADNI DAN? NEMA ŠANSE!"

Slažemo se, nema šanse. Adobe Creative Cloud je izrazito kompleksan set alata za kojeg vam trebaju godine usavršavanja, a CC paket će vam nemilosrdno prazniti novčanik za više od 350kn mjesečne pretplate.

No, imamo bolji prijedlog - nova TINEL radionica o video editingu uz besplatan DaVinci Resolve app!

Resolve je intuitivna aplikacija koju je razvila australska tvrtka Blackmagic Design i to upravo za sve kojima su After Effects i Premiere previše spori, komplicirani i u konačnici - previše skupi. Naime, za razliku od renomiranog Adobea, Blackmagic Design je u Resolve aplikaciji uspio na jednom mjestu pokriti sve faze izrade videa - kreiranje scenarija, montaža, tipovi tranzicija i animacija, color correction, obrada zvuka, render i export materijala u formatima za YouTube, društvene mreže ili TV.

"ZVUČI ZANIMLJIVO?"

Nismo ni sumnjali, ipak je video budućnost društvenih mreža i oglašavanja. Evo vam prilike da u Splitu naučite kako raditi visoko-kvalitetne video materijale uz besplatan editing softver!

PRIJE NEGO SE PRIJAVITE...

Je li ova radionica za početnike?

Da, radionica će početi sa osnovama obrade videa, no tijekom osam sati trajanja radionice ćete naučiti osnove snimanja te intermediate skillove u obradi i montaži video materijala.

Hoće li biti više teoretskog ili praktičnog znanja?

Radionica će biti temeljena na praktičnom radu na montaži videa, no svaka od akcija koju ćeš naučiti će biti i teoretski objašnjena. Cilj radionice je da na pravom videu projektu odmah implementiraš naučena znanja.

Što trebam ponijeti na radionicu?

Poželjno je da na radionicu ponesete laptop kako biste ispravno postavili DaVinci Resolve za buduću upotrebu,dok će materijale za montažu osigurati organizator radionice.

BESPLATAN VIDEO EDITING UZ DAVINCI RESOLVE.

U današnje vrijeme dobar video možete snimiti i sami sa kamerom mobilnog telefona, a mi vam možemo pokazati kako izrezati videoclip, namjestiti potpise i tranzicije te odraditi export.


KAD I GDJE SE ODRŽAVA RADIONICA?

Kad?

Radionica će se održati u subotu, 02.11.

Koliko?

Radionica je na rasporedu od 9:00h do 17:00h

Gdje?

Radionica će se održati u Locastic uredu.

TINEL PREDAVAČ

NEMANJA SAVIĆ

Nemanja Savić

CEO @ Mediatasking

Nemanja Savić je digitalni profesionalac koji se bavi medijskom industrijom već preko 10 godina.

Producirao je, režirao ili uređivao videa i emisije na lokalnim televizijskim stanicama u Srbiji, radio je montažu u dvije sezone AMD Dota PIT Minor gaming turnira, dok je njegov Mediatasking tim zaslužan za video produkciju i izvedbu livestreama na renomiranom EXIT festivalu, koji se prikazivao u zemljama diljem svijeta.


Mediatasking

Media Company

Medijska agencija bazirana u Novom Sadu koja nudi usluge u domeni kreiranja visoko kvalitetnog media sadržaja.

  • Media Logistics
  • Scripting and storytelling
  • Video editing
  • Audio production
  • Motion graphics
  • Commercial voice-overs
  • Consulting and tech supervision
  • and much more

PRIJAVI SE!

ODABERI SVOJU ULAZNICU

Osnovna

350,00 kn

Radionica

Doručak

Kava i sokovi

Ručak

Konzultacije

Studentska

200,00 kn

Radionica

Doručak

Kava i sokovi

Ručak

Konzultacije

U prodaji su još samo 4 ulaznice - POŽURI SE!